Bikefitting voor bedrijven en organisaties

Bedrijven en organisaties opgelet: Fitte en gelukkige medewerkers door het gebruik van een ergonomisch goed afgestelde fiets als vervoersmiddel!

Vanaf nu ook beschikbaar bij onze bikefitting specialist Aron Kremer/ De Biomechanieker: Bikefitting voor bedrijven en organisaties.

Stimuleren van de fiets als vervoersmiddel

De laatste jaren zijn er mooie stappen gezet in het stimuleren van de fiets als vervoermiddel voor het woon-werkverkeer. Veel bedrijven hebben een goed fietsplan, en steeds meer bedrijven bieden ook een kilometervergoeding aan voor fietsende medewerkers. Vanaf nu hoort daar wat Aron Kremer betreft ook ‘ergonomie op de fiets’ bij.

Grote voordelen van een fiets die volledig op de persoon is afgesteld:

  • Meer fietsplezier
  • Meer comfort tijdens en na het fietsen
  • Blessurepreventie
  • Verhoogde motivatie om de fiets te pakken

Wat de overheid al schreef voor hun fietsmissie ‘KiesDeFiets’: “Ook werkgevers hebben er veel aan als hun medewerkers op de fiets naar het werk komen. Medewerkers die fietsen voelen zich gelukkiger, zijn fitter en minder vaak ziek. Vaak scheelt het ook in parkeerkosten voor het bedrijf.”

Quick-Scan-Bikefit

Speciaal voor bedrijven en organisaties biedt de Biomechanieker ‘Quick-Scan-Bikefits’ aan. Hierin wordt per fietsende medewerker in 45 minuten onderzocht welke verbeteringen er in de afstelling van de fiets mogelijk zijn. Indien mogelijk wordt dit direct uitgevoerd en de fiets optimaal afgesteld.

Elk type fiets kan optimaal afgesteld worden in een quick-scan-bikefit.

Naast een positief effect op de medewerkers in uw bedrijf of organisatie draagt dit ook weer iets bij aan de oplossing van het fileprobleem, de druk op onze mobiliteit en de bereikbaarheid van Rotterdam.

Hiermee kan bikefitting een mooie aanvulling op het mobiliteitsbeleid van uw bedrijf of organisatie zijn. Daarnaast kan het bijdragen aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen.

Locatie bikefits

Bikefitting voor bedrijven en organisaties kan plaatsvinden bij ons in SMC Sparta Rotterdam, bij u op locatie of bij de Biomechanieker in Heenvliet.

Interesse in deze dienst? Neem contact op met Aron Kremer.