SMC Sparta Rotterdam, Fysiotherapie Rotterdam

Manuele Therapie

Wij bieden manuele therapie Rotterdam. Manuele therapie is een behandelmethode welke zich richt op het verbeteren van het functioneren van de gewrichten. Als een gewricht qua beweeglijkheid beperkt is dan gaat dit vaak samen met pijn. Pijn kan weer invloed hebben op de houding. Bij deze verstoringen kan manuele therapie uitkomst bieden. Het doel van manuele therapie is het beter laten functioneren van gewrichten en spieren. Hierdoor verbeterd je houding en zullen bewegingen snel verbeteren.

Maak een afspraak
mailMail onze expert voor een afspraak
telBel: 010 8909256
Manueel therapeut Rotterdam

Manueel therapeut Rotterdam

Wij hebben top manueel therapeuten in huis. Zij hebben na de opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie gevolgd. Door het samenvoegen van wetenschap en ervaringen uit de praktijk heeft de manuele therapie de afgelopen jaren een grote stap voorwaarts kunnen maken.

Een Master Manueel Therapeut Rotterdam heeft extra kennis opgedaan op het gebied van wetenschap. Deze kennis wordt ingezet bij diagnostiek en therapie. De MMT is bij uitstek geschikt om patiënten met bewegingsgerelateerde problemen een oplossing te bieden.

Hoe werkt manuele therapie?

Hoe werkt manuele therapie?

De manueel therapeut kijkt naar de manier waarop u beweegt. Ook wordt er gekeken naar hoe u uw gewrichten beter kunt laten werken. Op basis hiervan gebruikt hij of zij een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen.

De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

Afspraak maken?

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken met een top manueel therapeut Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op. We zijn 7 dagen per week open.