“Je kunt meer dan je denkt”

“Je kunt meer dan je denkt” dat is het motto van Elise. Het SMC is blij met Elise als enthousiaste nieuwe collega. Welkom Elise!

Elise heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van sportpsychologie, sportvoeding en sportmassage. Ze is ervan overtuigd deze drie specialisaties onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.  Je hebt alle drie de onderdelen nodig om te presteren én je goed te voelen. Volgens haar visie heeft het lichaam uitdaging, brandstof én ontspanning nodig.

Door aandacht te geven aan deze drie aspecten haalt Elise het beste uit mensen, zodat hun doelen kunnen worden bereikt en er maximaal gepresteerd kan worden.

Elise houdt ervan om mensen te enthousiasmeren voor sport en beweging. Door de voordelen t.a.v. gezondheid en mentale veerkracht te benadrukken, motiveert zij mensen om in actie te komen.

Zowel op individueel niveau of in teamverband, gaat ze preventief te werk. Focus ligt op het omgaan met mentale en lichamelijke obstakels die je mogelijk gaat ervaren op weg naar je sportieve doel.

Motto van Elise: “Je kunt meer dan je denkt”